«Ο Τουρέ δεν παίζει στον Ολυμπιακό και στην Γουέστ Χαμ χαίρονται»

Ο Γιάγια Τουρέ αρνήθηκε το καλοκαίρι την Γουέστ Χαμ και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, οι οπαδοί των «σφυριών» χαίρονται βλέποντας τον Ιβοριανό άσο να μην αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. 

Το καλοκαίρι η Γουέστ Χαμ είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ, αλλά ο μάνατζερ του Ιβοριανού άσου, ο Ντμίτρι Σέλουκ, είχε απορρίψει τα «σφυριά» τονίζοντας ότι το επίπεδο του πελάτη του είναι για ανώτερη ομάδα. Τελικά ο Τουρέ συμφώνησε κι επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί ελάχιστα.  

Όπως αναφέρει το tbrfootball.com, οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ θα χαρούν πολύ αν ακούσουν ότι ο Τουρέ δεν αγωνίζεται ούτε στην Ελλάδα και όπως τονίζει το δημοσίευμα, οι καλύτερες του μέρες ανήκουν πλέον στο παρελθόν.