«Απορρίφθηκε η πρόταση της ΑΕΚ για Πέτερσον»

Σύμφωνα με τους Σουηδούς, η ΑΕΚ έφτασε να προσφέρει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ στη Χέρακλες για τον Κρίστοφερ Πέτερσον, ωστόσο η ολλανδική ομάδα ζητάει τα διπλάσια!

Η ΑΕΚ εκτός από το αμυντικό χαφ και το 8άρι που επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει τώρα τον χειμώνα κινείται και για εξτρέμ και ψηλά στη λίστα της είναι η περίπτωση του Κρίστοφερ Πέτερσον της Χέρακλες, ενός παίκτη που μπορεί να προσφέρει με διαφορετικούς τρόπους και στις δύο πτέρυγες, έχοντας και το γκολ στο ρεπερτόριό του.

Ο ίδιος μετά το ματς με την Ουτρέχτη την Κυριακή επιβεβαίωσε ότι γνωρίζει πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτησή του, ωστόσο δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες. Η Ένωση φαίνεται να κινήθηκε καταθέτοντας επίσημη πρόταση στη Χέρακλες, ωστόσο η απάντηση του ολλανδικού συλλόγου ήταν αρνητική.

Λεπτομέρειες φέρνει στο φως η Aftonbladet, που αποκάλυψε άλλωστε και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 24χρονο Σουηδό εξτρέμ, υπογραμμίζοντας πως η πρόταση της Ένωσης απορρίφθηκε. Η ΑΕΚ φέρεται να πρότεινε μέχρι και 2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η απάντηση της Χέρακλες δεν ήταν θετική, αξιώνοντας κάτι περισσότερο από 4 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Πέτερσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Πέτερσον με τη Χέρακλες λήγει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο η ολλανδική ομάδα διατηρεί οψιόν ανανέωσής του για άλλον ένα χρόνο. Πάντως η ΑΕΚ σύμφωνα με τους Σουηδούς παραμένει στις συζητήσεις, κάνοντας προσπάθειες προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις των Ολλανδών, αν και η διαφορά που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή είναι σημαντική.