Σπάει όλα τα ρεκόρ στο Ισραήλ ο Βλάνταν Ίβιτς!

Η Μακάμπι Τελ-Αβίβ πάει… τρένο με τον Βλάνταν Ίβιτς στο τιμόνι της, έχοντας εξασφαλίσει ήδη τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στο Ισραήλ!

Τον άνθρωπο που οδηγεί την «ομάδα του λαού» στον καλύτερο πρώτο γύρο όλων των εποχών στο πρωτάθλημα του Ισραήλ έχει βρει στο πρόσωπο του Βλάνταν Ίβιτς η Μακάμπι Τελ-Αβίβ!

Ο Σέρβος τεχνικός στην πρώτη του προπονητική σεζόν εκτός Ελλάδας κάνει εκπληκτικά πράγματα, αφού οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας εξασφαλίσει διαφορά ασφαλείας, από τους διώκτες.

Με το τέλος του πρώτου γύρου, η ομάδα του λαού παραμένει αήττητη (10 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ η συγκομιδή των 33 βαθμών είναι η δεύτερη καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου. Πίσω της στο -11 βρίσκεται η Μπνέι Γέχουντα και στο -12 η Χάποελ Χαντάρα, που πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να καλύψουν την διαφορά στον δεύτερο γύρο.

Ωστόσο, οι εντυπωσιακές επιδόσεις της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς αποτυπώνονται παντού, αφού με 31 γκολ έχει την καλύτερη επίθεση (δεύτερος πιο παραγωγικός πρώτος γύρος μετά τα 34 τέρματα το 1995), ενώ με 7 γκολ παθητικό διαθέτει και την καλύτερη άμυνα. Εντυπωσιακοί αριθμοί για τον ρούκι στο Ισραήλ τεχνικό, ο οποίος ήδη λατρεύεται από τους οπαδούς της Μακάμπι Τελ-Αβίβ που τον θέλουν για πολλά χρόνια στο τιμόνι του συλλόγου.