Χωρίς Λάζαρο και Ναουέλ με Μίλαν ο Ολυμπιακός

Εκτός αποστολής έμειναν για το ματς του Ολυμπιακού με τη Μίλαν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ματίας Ναουέλ οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους. «Μέσα» αντίθετα Φετφατζίδης και Ανδρούτσος.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον «τελικό» της 6ης αγωνιστικής του Europa League κόντρα στη Μίλαν με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, στην οποία μετέχουν 20 «ερυθρόλευκοι». Ανάμεσά τους δεν βρίσκεται ούτε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που δεν προπονήθηκε καν, ούτε ο Ματίας Ναουέλ που δεν έχει ξεπεράσει επίσης το πρόβλημα που αντιμετώπισε. «Έξω» και ο Γιασίν Μεριά που είναι εκτός πλάνων, ενώ αντίθετα «μέσα» είναι Φετφατζίδης και Ανδρούτσος.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μίλαν: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Γκιγιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο.