Ο Φορτούνης κρατά (ξανά) τα... κλειδιά της 11άδας!

Ο Πέδρο Μαρτίνς προβληματίζεται ακόμα για την κορυφή της επίθεσής του και ο Φορτούνης αναμένεται να παίξει εκ νέου καθοριστικό ρόλο για τον σχηματισμό του Ολυμπιακού.

Μία σκέψη - προσέγγιση την οποία ήδη έχουμε αναφέρει είναι για πλευρά με Τοροσίδη - Ομάρ αλλά και άκρο με Τσιμίκα - Κούτρη. Ωστόσο πέραν των εξτρέμ ο Μαρτίνς δείχνει να προβληματίζεται έντονα και φάνηκε αυτό και εν μέσω των δοκιμών του για την γραμμή κρούσης του με την Μίλαν. Για τον λόγο αυτό μίλησε και με τον Φορτούνη και με τον Γκερέρο. Δύο παίκτες δηλαδή τους οποίους έχει ξανά στο μυαλό του για μπροστά. Ο Ίβηρας σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές του προσανατολίζεται σε μία διάταξη 4-3-3.

Ο Σα παραμένει το φαβορί για κίπερ και για την τετράδα της άμυνας τον πρώτο λόγο έχουν οι Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς και Τσιμίκας. Για τον άξονα μία προσέγγιση είναι με Γκιγιέρμε, Καμαρά και Φορτούνη ή Μπουχαλάκη. Στα δύο άκρα ο Ομάρ με τον Ποντένσε και για την επίθεση ο Γκερέρο ή ο Φορτούνης. Για τους εξτρέμ υποψήφιος πάντως είναι και ο Κούτρης, όπως προαναφέραμε. Κοινώς ο ρόλος του Φορτούνη παραμένει κομβικός για την 11άδα.
 
Εάν ο ερυθρόλευκος τεχνικός είχε τον Ναουέλ ή τον Λάζαρο διαθέσιμους ή εάν εμπιστευόταν περισσότερο τον Φετφατζίδη ίσως τα πράγματα και τα δεδομένα να ήταν αλλιώς. Ο Μαρτίνς λοιπόν τον Φορτούνη τον έχει στο μυαλό του και για επιτελικό αλλά και για μπροστά. Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός έχει χρησιμοποιηθεί φέτος ως φορ από τον Ίβηρα προπονητή. Ως προς το αρχικό σχήμα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και τον Νάτχο κατά νου. Οι τελικές δοκιμές και αποφάσεις πάντως λαμβάνονται πάντα ανήμερα της αναμέτρησης και στην προκειμένη περίπτωση την Πέμπτη.