Η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ με το μυαλό στη Βουδαπέστη έχει απόψε (19.55 – Cosmote Sport 2) μια τελευταία ευκαιρία απέναντι στην ΜΠΑΤΕ για να περάσει στους «32» του Europa League.

Tο μοναδικό καλό σενάριο της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στους Λευκορώσους, είναι νίκη του ΠΑΟΚ με οποιοδήποτε σκορ και νίκη της Τσέλσι την ίδια ώρα επί της Βίντι. Κάθε άλλο αποτέλεσμα, είτε στην Τούμπα, είτε στη Βουδαπέστη, θα τον αφήσει εκτός.

Η τριπλή ισοβαθμία στους έξι πόντους είναι ο μόνος τρόπος για να περάσει ο ΠΑΟΚ και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι του.

«Δε θα είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι της Βουδαπέστης, αλλά στο δικό μας. Σίγουρα κάποιος όμως θα μας ενημερώνει και για το άλλο παιχνίδι. Πάντως όποιο και να είναι το άλλο αποτέλεσμα εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον δικό μας αγώνα. Ελπίζουμε ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά για μας», παραδέχθηκε την Τετάρτη (12/12) ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που έχει στο μυαλό του να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα μ’ αυτή που κέρδισε με 4-1 την ΜΠΑΤΕ στη 2η αγωνιστική των ομίλων.

Στο παιχνίδι της Λευκορωσίας ο Λέο Ζαμπά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, όλοι θυμούνται ότι είχε κάνει αφόρητη τη ζωή του δεξιού μπακ της ΜΠΑΤΕ, του Ρίος, προφανώς λοιπόν ο Λουτσέσκου ετοιμάζει τον Βραζιλιάνο για το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Λογικά στην αρχική ενδεκάδα θα είναι τόσο ο Χοσέ Κάνιας, όσο και ο Δημήτρης Πέλκας.