«Υπάρχουν και άλλα μηδενικά που δεν αναφέρετε...»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA για την πορεία της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την αναμέτρηση με την ΑΕΛ που ακολουθεί για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

Για το ματς με την Μπενφίκα: «Θα μπορούσαμε όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι να πάρουμε κάτι. Ήταν εξ΄ αρχής πολύ σπουδαίο το ότι βρεθήκαμε εκεί. Παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα πολλαπλασιάστηκαν στη συνέχεια. Η εμπειρία όμως είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο».

Για το ότι η παρουσία της ΑΕΚ θύμισε σκωτσέζικο ντους: «Ήταν σαν τον διαιτητή στο τελευταίο παιχνίδι. Στα δύο ματς με την Μπενφίκα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Την περίμενα καλύτερη από την εικόνα στα προκριματικά. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι εδώ. Όπως ήταν τα παιχνίδια η σειρά τους δεν ήταν η καλύτερη για εμάς. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα μείνω στη βαθμολογική συγκομιδή. Ήταν τεράστια εμπειρία για όλους μας όσα ζήσαμε. Αν θέλαμε θα παίζαμε στο Γιουρόπα να κάναμε και καμιά νίκη. Θέλαμε να βρεθούμε εκεί και σίγουρα και ο σύλλογος οικονομικά βοηθήθηκε πολύ».

Για το ότι τελείωσε ο όμιλος με μηδέν βαθμούς: «Όλοι έχετε μείνει εκεί. Υπάρχουν και άλλα μηδενικά που δεν τα αναφέρει κανείς σας. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να πούμε ότι σε κανένα ματς δεν παίξαμε χωρίς προβλήματα. Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία μας συμπεριφέρθηκαν σαν μικρή ομάδα. Σε ένα ματς αδιάφορο, θα μπορούσε να είναι καλύτερη η διαιτησία. Παρ’ όλα αυτά μετανιώνω για την αντίδρασή μου στο τέλος γιατί σε αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να αντιδράς έτσι. Ας κάτσουμε να δούμε όλοι πόσα προβλήματα είχαμε από το πρώτο ματς».

Για το αν το Τσάμπιονς Λιγκ αφήνει πληγές και για το πρωτάθλημα: «Όχι, δεν έχει σχέση η μία διοργάνωση με την άλλη. Πιο πολύ μας επηρέασε το παιχνίδι με την Μπενφίκα στην έδρα μας. Δεν μετανιώνω που βγήκαμε μπροστά σε εκείνο το ματς, ο αντίπαλος πέρασε το κέντρο στο δεύτερο μέρος μόνο μία φορά. Χάσαμε την ευκαιρία για το 3-2 και μετά ένας παίκτης μας έκανε τη ζημιά. Παρ’ όλα αυτά θέλω να σταθώ στις εμπειρίες που αποκόμισε ο σύλλογος από όλα αυτά. Πρέπει βέβαια να την εκμεταλλευτούμε αυτή την εμπειρία».

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Είναι δύσκολο παιχνίδι και το γήπεδο αυτό αδικεί όλες τις ομάδες ακόμα και την ΑΕΛ. Σε αυτό το γήπεδο δεν θα φτάσει η ποιότητά μας θα πρέπει να είμαστε και δυνατοί στις μονομαχίες. Έχουμε γυρίσει το τσιπάκι, δεν μπορούμε να μένουμε εκεί».

Για τις επιλογές του για την ενδεκάδα: «Αυτό θα το δούμε. Περιμένουμε να δούμε κάποια παιδιά που έχουν κάποια προβλήματα. Έχουμε ακόμα δύο μέρες να το δούμε. Ο Άλεφ δεν θα είναι έτοιμος. Στη μεσαία γραμμή οι επιλογές μας είναι περιορισμένες».

Για τις μεταγραφές: «Όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα δεν θέλω να μιλήσω για αυτό».

Για το αν θα ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικά από τα όσα έχει κάνει στην ΑΕΚ: «Αυτά προτιμάω να τα συζητάω με τους ανθρώπους που πρέπει».