Ενρίκε: «Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, θα γυρίσω αν μου το ζητήσουν»

Ο Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ και φέτος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Αστάνα, μίλησε για το μέλλον του και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Δικέφαλο, ενώ προέτρεψε τον κόσμο των «ασπρόμαυρων» να παραμείνουν δυνατοί για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι της Αστάνα κόντρα στη Ρεν: «Ηταν δύσκολο για εμάς το παιχνίδι με την Ρεν. Είχε τελειώσει το πρωτάθλημα στο Καζακστάν και ήμασταν 2-3 εβδομάδες χωρίς ματς. Προσπαθήσαμε, ήμασταν καλοί αμυντικά, αλλά μόλις έγινε το πέναλτι και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ μετά τελείωσαν όλα. Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε και λίγο κούραση».

Για τo μέλλον του: «Μέσα στο επόμενο διάστημα ο ατζέντης μου θα συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Εχω συμβόλαιο και αν μου το ζητήσουν εγώ θα γυρίσω. Βέβαια, ο δανεισμός μου στην Αστάνα είναι μέχρι το καλοκαίρι, αλλά έχουν αλλάξει τα δεδομένα τώρα μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Europa League. Πρέπει να αποφασίσουν οι ομάδες τι θα γίνει».

Κατέληξε, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου: «Μην εγκαταλείπετε, μείνετε δυνατοί για το Πρωτάθλημα. Είτε έρθω πίσω, είτε δεν έρθω, ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ».