''Δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε μετά τον αποκλεισμό''

Για το δύσκολο βράδυ του αποκλεισμού, τη... φλόγα που έχει μέσα του, την επόμενη ημέρα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και το δώρο που θα ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη μίλησε ο Τσούμπα Άκπομ

Το βράδυ του αποκλεισμού από την ΜΠΑΤΕ ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όπως παραδέχθηκε ο Άγγλος φορ. Παράλληλα, στάθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι, στην διαχείριση της επόμενης ημέρας ενώ δήλωσε... πως θέλει να δείξει το κάτι διαφορετικό στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάστασή του:

«Αισθάνομαι καλά» .

Για την εβδομάδα που πέρασε και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό:

«Είμαστε πολύ αναστατωμένοι. Ήταν δύσκολο ακόμα και να κοιμηθούμε, μετά από μία τέτοια βραδιά. Πιστεύω όμως ότι από εδώ και πέρα όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο και έχουμε το κίνητρο να πάμε καλύτερα στη συνέχεια» .

Για τις διαφορές σε σχέση με τις εγχώριες και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:

«Φυσικά το επίπεδο στην Ευρώπη είναι ανώτερο. Ένα μικρό λάθος μπορεί να κοστίσει ακριβά, πράγμα που δεν ισχύει στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν καλές ομάδες, αλλά μπορείς να διορθώνεις τα λάθη σου. Στο Europa League ότι κάνεις λάθος είτε τακτικά είτε αγωνιστικά, το πληρώνεις» .

Για το αν υποτίμησαν τους αντιπάλους τους:

«Νομίζω έχει να κάνει με συνδυασμό πραγμάτων. Δεν ήταν κακοί οι αντίπαλοι, αλλά έπρεπε να τα πάμε καλύτερα. Έχουμε την ευθύνη και οφείλουμε να βελτιωθούμε, ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε όλες τις διοργανώσεις» .

Για το αν επηρεάσει ο αποκλεισμός:

«Αν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει να το ξεχάσουμε. Δεν πρέπει να μας επηρεάζουν οι ήττες και πρέπει να διαχειριζόμαστε σωστά αυτές τις καταστάσεις» .

Για την δική του απόδοση και την βελτίωσή του:

«Έχω μία μεγάλη φλόγα μέσα μου. Θέλω να βλέπω την ομάδα να κερδίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό το καταλαβαίνει όποιος με βλέπει να αγωνίζομαι. Θέλω να δείξω στον κόσμο κάτι διαφορετικό. Αυτό θεωρώ ότι είναι κάτι που με χαρακτηρίζει» .

Για τους φίλους του από την Αγγλία και τα μηνύματα που λαμβάνει:

«Οι φίλοι μου συνεχώς με στηρίζουν, όπως και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ και το έχω καταλάβει πολύ καλά. Στους φίλους μου στην Αγγλία μιλάω συνέχεια για τον Δικέφαλο και τους έχει κάνει εντύπωση για το πως ζουν εδώ το ποδόσφαιρο. Τους έχω καλέσει όλους να έρθουν και να βιώσουν την ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης και της Τούμπας. Γι αυτό κι εγώ όταν μπαίνω στο γήπεδο θέλω να δώσω τα πάντα γι αυτόν τον λαό» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό:

«Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα του αγώνα, να μην πέσουμε στις παγίδες που θα στήσει ο αντίπαλος για να μας αποσπάσει την προσοχή. Πρέπει να κυριαρχήσουμε και να είμαστε αποτελεσματικοί» .

Για το δώρο που θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη:

«Θέλω να ζητήσω έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα, νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας και φυσικά ένα, δύο, τρία, τέσσερα… γκολ» .