Ούτε με την Λαμία οι Λάζαρος και Ναουέλ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει για την Κυριακή (16/12, 19.30) στις υπηρεσίες τριών εξτρέμ του. Οι Λάζαρος και Ναουέλ είναι εκτός λόγω τραυματισμού και ο Ποντένσε εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής από την αποβολή στην Ξάνθη.

Χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Ματίας Ναουέλ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λαμία (16/12, 19.30), καθώς δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τους τραυματισμούς τους. Εκτός από τους δύο εξτρέμ, άλλος ένας ακραίος επιθετικός θα μείνει στην εξέδρα. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Ποντένσε που κουβαλάει την τιμωρία από την Ξάνθη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην ανακοίνωση της 20άδας, μιας και σε σχέση με αυτήν που είχε επιλέξει με την Μίλαν, ο Μάνος είναι αυτός που παίρνει τη θέση του Ποντένσε. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι.

Από τον Πορτογάλο τεχνικό αποκλείστηκαν επίσης οι τραυματίες Χασάν και Μεριά, όπως και οι Μασούρας, Πάρντο και Νικολάου που δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά η 20άδα: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Γκιλιέρμε, Βρουσάι, Γκερέρο, Μάνος.