«Σοκ» με Βιεϊρίνια και Πέλκα στον ΠΑΟΚ!

Άσχημα ήταν τα νέα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αναφορικά με τους δύο ποδοσφαιριστές που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών μετά το ματς με την ΜΠΑΤΕ! Τρεις εβδομάδες εκτός ο Βιεϊρίνια, δέκα ημέρες στα... πιτς ο Πέλκας!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ενημερώσει μέσα από την συνέντευξη του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova, πως τόσο ο Πέλκας όσο και ο Βιεϊρίνια δεν θα βρίσκονται στην διάθεσή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Τα νέα ωστόσο φαίνεται πως είναι πολύ χειρότερα καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν εκτός δράσης τις επόμενες ημέρες, με τον Πορτογάλο να αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια , σύμφωνα με τ’αποτελέσματα των εξετάσεων, υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους κι αναμένεται ν’απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πέλκας έχει μια κάκωση στο γαστροκνήμιο με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται σε περίπου δέκα μέρες.

Για το αγωνιστικό κομμάτι, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει: «Το σκηνικό στη Νέα Μεσημβρία θύμιζε κάτι από… θρίλερ, καθώς τα πάντα είχαν καλυφθεί από πυκνή ομίχλη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να δουλεύουν με χαμηλή ορατότητα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην βασική 11άδα στην αναμέτρηση με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ για τους υπόλοιπους το μενού περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι ενόψει Λιβαδειάς, καθώς και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Την Κυριακή (16.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη Βοιωτία».