«Ευρωπαίος» Παναιτωλικός άλωσε το «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα του Άρη (2-1) και πλέον φλερτάρει για τα καλά με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία του! – Με δέκα για μία ώρα έπαιζαν οι γηπεδούχοι.

Το πρώτο διπλό της ιστορίας του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν και το πιο... γλυκό, καθώς έφερε την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Αγρινιώτες κέρδισαν τον Αρη με 2-1, επωφελούμενοι και από την αποβολή του Χουλιάν Κουέστα στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περίπου 65' να δίνει τη «μάχη» της, να ισοφαρίζει με τον Ντιγκινί (στο 71') το γκολ του Μάλη (το είχε πετύχει στο 63'), όμως ο Λουσέρο (στο 75') με τη βοήθεια του Σιώπη, χάρισε τρίποντο... Ευρώπης στην ομάδα του.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για την ομάδα Ελληνα τεχνικού στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ενώ αντίθετα η δεύτερη σερί ήττα του Αρη, που έμεινε στους 19 βαθμούς, έναντι 21 που έχει πλέον ο Παναιτωλικός. 

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη, είχε πάθος, εντάσεις, μία αποβολή, ένα χαμένο πέναλτι, τρία γκολ και έναν σοβαρό τραυματισμό αυτόν του Καμαρά στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. 

Το τελικό σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Ευαγγέλου βρήκε τους παίκτες του Παναιτωλικού να γίνονται ένα... κουβάρι και να πανηγυρίζουν την σπουδαία νίκη τους, ενώ αντίθετα έφερε τις αποδοκιμασίες των φίλων του Αρη που βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.