ΣΑΒΒΑΣ: "Να ζητήσει συγγνώμη η Εφημερίδα των Συντακτών, είναι καραγκιόζηδες"

«Καταπέλτης» κατά της «Εφημερίδας των Συντακτών» και της διαιτησίας ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμία.

Αναλυτικά όσα τόνισε στην κάμερα της Nova:

«Υπήρχε μία φωτογραφία στην γνωστή "Εφημερίδα των Συντακτών". Ντρέπομαι για λογαριασμό τους, εμείς ξεχωρίζουμε την πολιτική από το ποδόσφαιρο. Πριν από πέντε λεπτά έβγαλα 50 φωτογραφίες. Βρίσκουν έναν άγνωστο και εμένα και βάζουν φωτογραφίες στην πρώτη σελίδα, αφήνουν υπονοούμενα για σκάνδαλα και τέτοια. Είναι ντροπή. Σέβομαι την δημοσιογραφία, ας βρεθεί ένας να πει ότι δεν τον έχω εξυπηρετήσεις. Απαιτώ ως Σάββας Θεοδωρίδης σεβασμό. Αν θέλουν να λέγονται μεγάλη εφημερίδα να ζητήσει συγνώμη. Εμείς δεν ασχολούμαστε με πολιτική και καραγκιόζηδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κουρασμένοι. Κερδίσαμε την δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο μετά την Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει βουίξει η Ευρώπη. Ο διαιτητής σε ένα εύκολο παιχνίδι αντί να φιλοτιμηθεί κοίταξε να μας στερήσει ένα γκολ. Δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι. Να μάθουν τους κανονισμούς. Δεν μπορεί να τα πληρώνει ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του. Να καμαρώνουν την επιτροπή διαιτησίας με τους παχυλούς μισθούς. Ας συμμαζευτούν πριν είναι αργά και να φέρουν το 50-50. Να παραιτηθούν να ησυχάσει το ποδόσφαιρο. Ήταν ένα πέναλτι στην μικρή περιοχή που θα έδινε ένα μικρό παιδί. Είχαμε όρεξη να βάλουμε γκολ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε εδώ. Όσο είμαι εγώ στην θέση αυτή δεν θα αφήσω βρομιές. Όλοι οι πρόεδροι πρέπει να θέλουν το 50-50, όχι αυτά που γίνονται και είναι ντροπή. Δεν υπάρχει τριμερής επιτροπή στο ποδόσφαιρο. Ας βγούμε όλοι μπροστά για το καλό του ποδοσφαίρου.

Κινδυνεύει το ελληνικό πρωτάθλημα να αφανιστεί με τέτοιες διαιτησίες χωρίς τον Ολυμπιακό. Η Λάρισα έχει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο. Άλλοι έχουν 2 και 3. Ας περάσουν πρώτα τον Άρη. Η ΑΕΚ πόσο εύκολα πήρε το πρωτάθλημα πέρσι; Ακόμα μιλούν στην Ευρώπη για αυτό που κάναμε με την Μίλαν. Περιμένω τον πρόεδρο της ΕΠΟ που είναι καλός δικηγόρος να φτιάξει την διαιτησία».