Γιόχανσον: «Δεν μπορώ να βρω λόγο για να αποχωρήσω»

Πανευτυχής στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Ματίας Γιόχανσον. 

Ο Ματίας Γιόχανσον δήλωσε στην «Πράσινη» πως απολαμβάνει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και δεν έχει κανέναν λόγο να ψαχτεί για να φύγει. Ο Σουηδός δεξιός μπακ αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ατρομήτου και υποκλίθηκε στον Σωκράτη Διούδη για την εμφάνισή του. Αναλυτικά, ο Γιόχανσον μίλησε για: 

- το ματς με τον Ατρόμητο: «Ήταν δύσκολο ματς και υπήρξαν αρκετά συναισθήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και πολλές μονομαχίες. Όμως στο τέλος νομίζω ότι με την εικόνα που είχαμε στο γήπεδο, αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 

- τον Διούδη: «Όταν έχεις έναν τερματοφύλακα με την ποιότητα του Σωκράτη, τότε κάποιες φορές θα πάρεις βαθμούς και από αυτόν! Νομίζω ότι η νίκη ήταν ομαδική υπόθεση». 

- το αν σκέφτεται τη μεταγραφή: «Όχι, καθόλου. Πραγματικά μου αρέσει εδώ και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζουμε, μου αρέσει ότι υπάρχει ένα πλάνο για όλα, μου αρέσει που έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες και νομίζω ότι έχουμε ένα λαμπρό μέλλον. Επομένως δεν μπορώ να βρω κάποιο λόγο, για τον οποίο θα πρέπει να αποχωρήσω. Μου αρέσει εδώ και θα μείνω».