Γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε τις 50 νίκες με τον ΠΑΟΚ και έγινε ο γρηγορότερος προπονητής στην ιστορία του Δικεφάλου που φτάνει τη συγκεκριμένη επίδοση.

Ο ΠΑΟΚ καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τη φετινή του πορεία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να πετυχαίνει και αυτός το δικό του ιστορικό επίτευγμα.

Ο Δικέφαλος επικράτησε του Λεβαδειακού με σκορ 2-1 πετυχαίνοντας της 13η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και την 50η υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού. 

Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπαίνει στο... κάδρο της ιστορίας των "ασπρόμαυρων", καθώς έγινε αυτομάτως ο τεχνικός που έφτασε πιο γρήγορα τη συγκεκριμένη επίδοση, έχοντας κάτσει στον πάγκο της ομάδας σε 69 παιχνίδια. 

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος Λες Σάνον έφτασε τις 50 νίκες σε 72 επίσημα παιχνίδια, δηλαδή τρία περισσότερα από τον Λουτσέσκου, ενώ ο Άγγελος Αναστασιάδης χρειάστηκε 75 παιχνίδι για να... πατήσει στη συγκεκριμένη επίδοση.

Ακολουθεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος χρειάστηκε 84 αγώνες, ενώ δύο περισσότερους ήθελε ο Φερνάντο Σάντος, με τον αείμνηστο Γκιούλα Λόραντ να κάθεται σε 85 ματς στον "ασπρόμαυρο" πάγκο προκειμένου να φτάσει τη συγκεκριμένη επίδοση.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε αναδημοσίευση τα συγκεκριμένα στατιστικά, γράφοντας χαρακτηριστικά: "O Στρατηγός γράφει ιστορία...".

Δείτε το σχετικό ποστ: