Κάκωση ο Μαουρίσιο

Ο τραυματισμός του Βέρνμπλουμ ήταν το πιο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Δεν ήταν πάντως το μοναδικό, καθώς ο Μαουρίσιο υπέστη κάκωση στους οπίσθιους μηριαίους.

Εκτός από τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα χειρουργηθεί, πρόβλημα στον ΠΑΟΚ προέκυψε και με τον Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος έχει υποστεί κάκωση στους οπίσθιους μηριαίους. Η ΠΑΕ ανέφερε στην επίσημη ενημέρωσή της την Τρίτη (18/12):

"H Τρίτη (17.12)  βρήκε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και με χιόνια. Στη Νέα Μεσημβρία που έχει το δικό της αυτόνομο κλίμα!! Οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τον Ράζβαν Λουτσέσκου , τον προπονητή που έφτασε πιο γρήγορα από οποιονδήποτε στην ιστορία του ΠΑΟΚ τις 50 νίκες, να κρατήσει τους παίκτες του στο γυμναστήριο.

Η νίκη του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, βέβαια, επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ . Το πρωί της Τρίτης ο Σουηδός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε τη ρήξη αχίλλειου τένοντα. Εντός της ημέρας θ’αποφασιστεί η ημερομηνία που ο ποδοσφαιριστής θα μπει στο χειρουργείο προκειμένου να ξεκινήσει το μακρύ δρόμο της αποθεραπείας του.

Ο Βέρνμπλουμ δείχνοντας την ισχυρή προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του ήταν ο πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί τους συμπαίκτες του για τη νίκη στη Λιβαδειά και να αστειευθεί μαζί τους παρά τον πόνο και τη στεναχώρια του. Από εκεί και πέρα, ο Μαουρίσιο έχει μια κάκωση στους οπίσθιους μηριαίους από υπερέκταση και η κατάστασή του θ’αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες, ενώ οι Πέλκας , Βιεϊρίνια συνεχίζουν αποθεραπεία.

Την Τετάρτη (19.12) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας» αναφέρει το σχετικό ενημερωτικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".