Σοβαρό πρόβλημα ο Οικονόμου

Κάθε άλλο παρά επιπόλαιος, ήταν ο τραυματισμός του Μάριου Οικονόμου στον αγκώνα, στο παιχνίδι με την Λάρισα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο χέρι του διεθνή στόπερ, έδειξαν πως ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου. Αυτό σημαίνει πως ο Οικονόμου θα μείνει εκτός προπονήσεων, μέχρι και την αρχή του νέου έτους.

Μάλιστα ο διεθνής αμυντικός είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα στις 14 Γενάρη. Ωστόσο ακόμα υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι τότε και ο Οικονόμου θα ξεκινήσει άμεσα συντηρητική αγωγή.

Επίσης θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα (18/12) ο Μιχάλης Μπακάκης. Δεδομένα όμως, δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής (23/12) με τον Λεβαδειακό. Αντιθέτως και ο Πέτρος Μάνταλος και ο Άλεφ, έχουν κάποιες ελπίδες να προλάβουν να τεθούν στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Αμφότεροι σήμερα έκαναν μόνο ατομικό. Ωστόσο η κατάσταση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Κώστας Γαλανόπουλος, καθώς ταλαιπωρείται από οσφυαλγία. Και αναλόγως με την πορεία τις επόμενες μέρες, θα φανεί αν μπορεί να παίξει την Κυριακή, στο ματς με τον Λεβαδειακό.