Μέσα ο Κουρμπέλης, εκτός ο Μακέντα

Με τον αρχηγό του να μπαίνει σιγά σιγά σε φουλ ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω της διακοπής.

Πρωινή προπόνηση, περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την Πέμπτη, στην οποία όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους ταν υψηλής έντασης με μπάλα και φυσική κατάσταση, ενώ ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό.

Το ευχάριστο είναι πως μέρος του, ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης  που συνέχισε με ατομικό, όπως ο Φεντερίκο Μακέντο.  Κότσαρης, Σέχου έκαναν θεραπεία.

Η αυριανή προπόνση θα διεξαχθεί τελικά στις 17.00 από τις 12.00, που αρχικά είχε προγραμματιστεί, καθώς αναβλήθηκε η αγωνιστική, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση και το Σάββατο στις 11.30.