Με αποθεραπεία και αποκατάσταση, μετά το ματς με τον Αήττητο Σπάτων, ολοκλήρωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το πρώτο απαιτητικό εξάμηνο της σεζόν, έχοντας την ευκαιρία πλέον να απολαύσουν την άδεια τους για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Οι παίκτες του Δικεφάλου, ολοκλήρωσαν το πρωί της Παρασκευής το προπονητικό τους πρόγραμμα, με την επιστροφή τους να έχει οριστεί για τις 30 Δεκεμβρίου, έχοντας στη διάθεσή τους ένα γεμάτο οκταήμερο ξεκούρασης.
Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Ένας αγωνιστικός μαραθώνιος που ξεκίνησε από τον Ιούλιο έφτασε στο τέλος του. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, μετά την αναβολή του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, κέρδισε τρεις ακόμα μέρες άδειας.
Το πρωί της Παρασκευής (21.12) συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία για τελευταία φορά πριν άπαντες αναχωρήσουν για τις διακοπές τους. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στα Σπάτα κόντρα στον Αήττητο.
Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 30 Δεκεμβρίου στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.