Σε ένα... διαφορετικό αφιέρωμα προχώρησε η ιστοσελίδα «dtudo1pouco.com», για τους διεθνείς του Πράσινου Ακρωτηρίου, κατατάσσοντας τον Φερνάντο Βαρέλα και τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.
Οι Αφρικανοί παρουσίασαν τις ομάδες που αγωνίζονται οι διεθνείς του Πράσινου Ακρωτηρίου, με βάση την κατάταξη τους στην ειδική βαθμολογία της UEFA για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, με τον ΠΑΟΚ και τον Βαρέλα να βρίσκονται στην πρώτη θέση, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 66η θέση της βαθμολογίας.
Τον Βαρέλα ακολουθεί ο Γκάρι Ροντρίγκες, που αγωνίζεται στην Γαλατασαράι, η οποία είναι τέσσερις θέσεις κάτω από τον ΠΑΟΚ, ενώ ακολουθούν η Παρτιζάν του Ρικάρντο Γκόμες, που βρίσκεται στην 79η θέση, η Σπαρτάκ Μόσχας του Ζε Λουίς στην 83η, η Εστορίλ των Τιερί Γράτσα και Ντίνεϊ στην 129η, η Βίντι του Στόπιρα στην 130η, η ΑΕΛ Λεμεσού του Βοζίνια στην 201η, η Βιτορούλ του Μάιλσον Λίμα στην 254η και η ΤΣΣΚΑ Σόφιας του Στίβεν Περέιρα στην 289η.