Έξι αγώνες «φωτιά» σε 21 μέρες για την ΑΕΚ

Η αναδιαμόρφωση του αγωνιστικού προγράμματος, σε συνδυασμό με τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε η εμφάνιση στην Κρήτη, δημιουργούν συνθήκες… στρατικοποίησης στην ΑΕΚ για το προσεχές 20ήμερο. Τρεις εβδομάδες όπου οι ρυθμοί θα είναι κολλημένοι «στα κόκκινα», οι νίκες μονόδρομος και η παραμικρή απώλεια θα επιφέρει σοβαρές εξελίξεις.

Δεν είναι μυστικό, πλέον, ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης κρίνεται αγώνα με τον αγώνα. Κάθε κακή εμφάνιση, όπως αυτή εναντίον του ουραγού της Β΄ εθνικής Κισσαμικού (1-1), προσμετράται εις βάρος του, όμως μέχρι στιγμής στη ζυγαριά βαραίνει περισσότερο η άποψη πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Ωστόσο, τα περιθώρια είναι απειροελάχιστα.

Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε διάστημα 21 ημερών που ξεκινά στις 14/1 και ολοκληρώνεται με το “ do or die” ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ (3 Φεβρουαρίου, ΟΑΚΑ) η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκες και φυσικά μια εμφατική πρόκριση στους προημιτελικούς κυπέλλου. Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα σ΄ένα πολύ δύσκολο ματς, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Σε αυτές τις τρεις εβδομάδες θα δώσει έξι αγώνες, τους τέσσερις εντός έδρας.

Αναλυτικά το διάστημα «φωτιά» της ΑΕΚ:

14/1: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (Super League, 16η αγωνιστική)
20/1: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (Super League, 17η αγωνιστική)
23/1: ΑΕΚ – Κισσαμικός (Κύπελλο, Φάση «16»)
26/1: Πανιώνιος – ΑΕΚ (Super League, 18η αγωνιστική)
30/1: ΑΕΚ – Λεβαδειακός (Super League, 15η αγωνιστική – εξ αναβολής)
03/2: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Super League, 19η αγωνιστική)