Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι εξελίξεις για τον επιθετικό

Ανοικτό παραμένει για τον ΠΑΟΚ το θέμα του αντικαταστάτη του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Συζητήσεις με τη Γουλβς για δανεισμό του Βραζιλιάνου φορ, Λέο Μπονατίνι.

Στον ΠΑΟΚ έδωσαν χρονικό περιθώριο για να κλείσει η μεταγραφή του επιθετικού που θα αντικαταστήσει τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, τέσσερα περίπου 24ωρα από την στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού στην Αλ Ιτιχάντ.

Ο αθλητικός διευθυντής του "Δικεφάλου", Μάριο Μπράνκο, με το ταξίδι του στο εξωτερικό προσπαθεί να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ώστε μέχρι τη Δευτέρα να προκύψει και η απόφαση για το ποιος θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να σηκώσει το βάρος του σκοραρίσματος μέχρι το τέλος της σεζόν που στην Τούμπα ευελπιστούν ότι θα βρει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.

Για να γίνει αυτό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να γνωρίζουν τις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών που τους ενδιαφέρουν (Μπονατίνι, Μπεργκ ή κάποιος άλλος) και των ομάδων που τους δεσμεύουν με συμβόλαια ώστε να παρθεί και η τελική απόφαση για το ποιος θα είναι αυτός που την ερχόμενη εβδομάδα θα φορά τα ασπρόμαυρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάριο Μπράνκο συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού του Λέο Μπονατίνι, από τη Γουλβς μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ να έχει το δικαίωμα να εξαγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει συμφωνία για τον Βραζιλιάνο και το θέμα παραμένει ανοικτό.

Από την άλλη πλευρά στην περίπτωση του Μπεργκ ο ΠΑΟΚ γνωρίζει τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανήσει για να φέρει στην Τούμπα το Σουηδό που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Δικέφαλου.

Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν και άλλες περιπτώσεις φορ ανοικτές καθώς ο χρόνος που έχουν στη διάθεση τους είναι λιγοστός και πρέπει να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο. Το ζήτημα της απόκτησης του επιθετικού παραμένει για την ώρα ανοικτό και λογικά μέσα στο Σαββατοκύριακο (12-13/1) θα προκύψουν και οι οριστικές εξελίξεις.