Φήμες για Χαμάντ στην ΑΕΚ

Με γοργούς ρυθμούς κινείται ο σχεδιασμός του ρόστερ της ΑΕΚ. Η Ένωση που τις τελευταίες ημέρες ανανέωσε με τον Τάσο Μπακασέτα, ανακοίνωσε τον Άνελ Σαμπανάζοβιτς και κάνει προσπάθειες για την αγορά των δικαιωμάτων του Μάριου Οικονόμου, συνεχίζει τις μεταγραφικές της αναζητήσεις, στις οποίες προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός εξτρέμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία περίπτωση που τέθηκε στα υπ' όψη των ιθυνόντων του δικεφάλου και φέρεται να εξετάζεται σοβαρά για τη θέση, είναι ο Τζιλοάν Χαμάντ. Πρόκειται για έναν 28χρονο Σουηδό εξτρέμ με καταγωγή από το Ιράκ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Χάμαρμπι. Είναι διεθνής με την Εθνική Σουηδίας, με την οποία μετρά 8 συμμετοχές, ενώ ήταν και στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, χωρίς όμως τελικά να ακολουθήσει την αποστολή.

Προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, καθώς πραγματοποίησε 29 συμμετοχές στο σουδηικό πρωτάθλημα, σημειώνοντας 11 γκολ και 8 ασίστ. Μάλιστα, η περίπτωσή του είχε απασχολήσει την Ένωση και το περασμένο καλοκαίρι. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Χόφενχαϊμ, Σταντάρ Λιέγης και Μάλμε.