Σφήνα της Τζένοα για Σβιντέρσκι!

Η σχεδόν σίγουρη μεταγραφή του Κάρολ Σβιντέρσκι στον ΠΑΟΚ δείχνει να περιπλέκεται καθώς πολωνικά media αναφέρουν πως η Τζένοα έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του 21χρονου φορ.  

Μπορεί μέχρι πριν λίγες ώρες η μετακίνηση του πρώτου σκόρερ της Γιαγκελόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να θεωρούνταν τελειωμένη υπόθεση, ωστόσο τα πράγματα δεν δείχνουν τόσο απλά.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για συμφωνία του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Πολωνό στράικερ και μάλιστα όπως είχε διαρρεύσει, το μόνο που απέμενε ήταν να ταξιδέψει ο Σβιντέρσκι με προορισμό τη Θεσσαλονική για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο σε πολωνικά, όσο και ιταλικά ΜΜΕ παρουσιάζεται μια διαφορετική εικόνα. Όπως τονίζεται η Τζένοα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Σβιντέρσκι τον οποίο προορίζει για αντικαταστάτη του Πιάτεκ, ο οποίος καταλήγει στην Μίλαν με τον φορ της Γιαγκελόνια να έχει πεισθεί από τους Ιταλούς για το πρότζεκτ τους.

 Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της πολωνικής ομάδας Τσέζαρι Κουλέστσα υποστήριξε πως προσπαθεί να κρατήσει τον Σβιντέρσκι στην ομάδα του, αλλά απέφυγε να αναφερθεί στον ΠΑΟΚ!  ​​Όλα αυτά την στιγμή που η Γιαγκελόνια προετοιμάζεται στην Αττάλεια της Τουρκίας.