Έρχονται δύο χαφ, δεν φεύγει κανείς!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε την παραμονή στην Τούμπα των Σάκχοβ και Καντουρί βάζοντας τέλος στο ενδιαφέρον Βίντι και Πάρμα για τους δύο μέσους του δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να παραχωρήσει κανέναν από τους παίκτες που θεωρούνται βασικοί μετά από απαίτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν αυτός που στις συζητήσεις που είχε με το Γιώργο Σαββίδη ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει κάποια νέα απώλεια στο ρόστερ τουλάχιστον από το γκρουπ των παικτών που χρησιμοποιούνται στους αγώνες.

Έτσι ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε την πρόταση της Βίντι για την παραχώρηση του Εβγέν Σάκχοβ ενώ δεν πρόκειται να ενδώσει σε περίπτωση που προκύψει και πρόταση από την Πάρμα είτε από άλλη ιταλική ομάδα για τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Για τον  Σάκχοβ του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει στο τέλος της σεζόν, ενδιαφέρθηκαν οι Ούγγροι, ωστόσο ο Ουκρανός θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στην Τούμπα και οι συζητήσεις για το μέλλον του θα προκύψουν αργότερα.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΦ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΙΤΣ
Άλλωστε σύμφωνα και με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Σαββίδης, συζητώντας με φίλους του Δικέφαλου στο Instagram, ο Γιόζιπ Μίσιτς δεν θα είναι ο μοναδικός χαφ που θα αποκτηθεί το Γενάρη.

Ο ΠΑΟΚ, που έψαξε συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή πριν καταλήξει στον Κροάτη, θα κινηθεί και για δεύτερο χαφ, ώστε ο Λουτσέσκου να έχει λύσεις στην μεσαία του γραμμή. Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν εναλλακτικές και για το Σάκχοβ και για τον Κάνιας.

Το καλοκαίρι θα κριθεί και το μέλλον του Κροάτη καθώς ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε μια ρήτρα της τάξης των 2 εκατομμυρίων με την οποία θα μπορεί να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μίσιτς.