Ουάρντα: Περιμένοντας την πρόταση από Αγγλία…

Πως έχει το θέμα του Αμρ Ουάρντα και η πιθανότητα επίσημης πρότασης από την Αγγλία και τη Γουέστ Μπρομ, όπως επιμένει να λέει ο Αιγύπτιος μέσος του ΠΑΟΚ.

Η αγγλική Γουεστ Μπρομ είχε εκφράσει προ καιρού ανεπίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και η ρήτρα εξαγοράς του ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ.

Ο Αιγύπτιος εδώ και μέρες επιμένει ότι θα έρθει «μέχρι το τέλος της εβδομάδας» η επίσημη πρόταση των Αγγλων. Αυτή είναι η επιλογή του, εκεί θέλει να πάει να παίξει.

Την ίδια ώρα τον περιμένουν και τον θέλουν στον Ατρόμητο, χωρίς να γνωρίζει κανείς τι θα συμβεί και αν θα κατηφορίσει εκ νέου στο Περιστέρι, με το θέμα της επιστροφής του Γιαννούλη να αποσυνδέεται από αυτό του Ουάρντα.

Εφόσον έρθει πρόταση, όπως λέει ο ποδοσφαιριστής, που θα πλησιάζει έστω τα 3 εκατομμύρια ευρώ, καλύπτοντας πρακτικά τη ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου, τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι υποχρεωμένος να τον παραχωρήσει στη Γουέστ Μπρομ.

Αν, όμως, δεν έρθει πρόταση, τότε τα δεδομένα αλλάζουν για τον Αιγύπτιο, που προς το παρόν συνεχίζει και προπονείται κανονικά με την ομάδα του «Δικεφάλου».