Ίδιοι στόχοι, ίδιοι 11 και ίδιο πλάνο για τον Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκες ως το φινάλε της σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς που δεν θέλει να χαλάσει τη χημεία της ομάδας του αναμένεται να την «κατεβάσει» στα Γιάννινα με τους ίδιους 11 σε σχέση με το ματς της Λιβαδειάς πριν από μια βδομάδα.

Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο (17:15) εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 17η αγωνιστική της Super League και στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» φάνηκε αυτό που ουσιαστικά είχε φανεί και από την πρώτη της εβδομάδας: ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να παρατάξει στους «Ζωσιμάδες» την ενδεκάδα νίκης επί του Λεβαδειακού μια βδομάδα πριν. Ο Ολυμπιακός στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έφτασε σε μια ακόμη άνετη νίκη. Πλέον, εδώ που έχει φτάσει το πρωτάθλημα, οι νίκες πρέπει να θεωρούνται για τους Πειραιώτες κάτι παραπάνω από αυτονόητες αν θέλουν να παραμείνουν σε θέση να εκμεταλλευτούν τυχόν γκέλες του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ και να ξαναμπούν στη μάχη του τίτλου.

Κάπως έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει από νωρίς να μην ρισκάρει το παραμικρό... μπέρδεμα στην ομάδα του κι έτσι, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, θα κατεβάσει στα Γιάννινα τους 11 της Λιβαδειάς. Το γεγονός άλλωστε ότι ο Μαντί Καμαρά παραμένει στα πιτς μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, δίνει στον προπονητή του Ολυμπιακού να συνεχίσει με το ίδιος ακριβώς αγωνιστικό πλάνο χωρίς τη... σκοτούρα να χωρέσει στην ενδεκάδα τον εξαιρετικό φέτος μέσο από τη Γουϊνέα.

Έτσι, το Σάββατο, ο Σα θα είναι και πάλι στο τέρμα, Κούτρης και Ομάρ στα άκρα της άμυνας με τους Βούκοβιτς και Σισέ στα στόπερ. Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι μπροστά τους, στα αμυντικά χαφ, με τον Φορτούνη επιτελικό, Λάζαρο και Ποντένσε στα «φτερά» και σέντερ φορ τον Γκερέρο, στο παραδοσιακό 4-2-3-1. Φυσικά, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει για τους «ερυθρόλευκους» και σε τακτικό επίπεδο, κάτι που ούτως ή άλλως συμβαίνει σπάνια.