"Τρέχει" να προλάβει ο Λιβάγια

Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μπήκε ο Μάρκο Λιβάγια και έχει ελπίδες να προλάβει το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή για την 17η αγωνιστική της Super League.

Η σημερινή (20/1) μέρα θα ήταν κρίσιμη για τον Μάρκο Λιβάγια, ως προς την δυνατότητα να δώσει το παρών στο κυριακάτικο (20/1) ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άλλωστε είπε, πως περιμένει τη σημερινή (18/1) προπόνηση για να βγάλει συμπεράσματα για την κατάσταση του Κροάτη επιθετικού.

Τελικά ο Λιβάγια μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Κάτι που σημαίνει πως αύξησε σημαντικά τις πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Βεβαίως ο Ουζουνίδης τόνισε πως "ενδεχομένως να χρειαστεί να προφυλαχθεί ο Λιβάγια". Επομένως θα χρειαστεί και η αυριανή τελευταία προπόνηση, για να ξεκαθαρίσει αν μπορεί ο Κροάτης επιθετικός να υπολογίζεται για τη βασική ενδεκάδα.

Κατά τα άλλα, σίγουρα εκτός αποστολής από το ματς με τον Αστέρα θα είναι και πάλι ο Κώστας Γαλανόπουλος, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από την οσφυαλγία. Αλλά και ο Γιάννης Γιαννιώτας που υποφέρει από μια κάκωση στον δικέφαλο και σήμερα έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα.