Τελειώνει με Ντίας και τερματοφύλακα

Από Δευτέρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού μπαίνει στην τελική του ευθεία, αρχικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζιλ Ντίας και δευτερευόντως με την απόκτηση του τερματοφύλακα.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου οδεύει προς το φινάλε της και ο Ολυμπιακός μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά αναμένεται να διευθετήσει τις τελευταίες δύο εκκρεμότητες του φετινού ρόστερ. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση του εξτρέμ, με τον Ζιλ Ντίας να βρίσκεται ουσιαστικά με το ένα πόδι στο Λιμάνι. Η υπόθεση είναι τόσο προχωρημένη που πρέπει να θεωρείται τυπικό το θέμα της απόκτησής του από τη Μονακό με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα, από το συγκεκριμένο «μέτωπο» λογικά θα υπάρξουν νέα ακόμη και εντός της Δευτέρας, αφού μετά την ολοκλήρωση των λεπτομερειών που απομένουν για τη μεταγραφή του 22χρονου Πορτογάλου, ο παίκτης θα πρέπει να έρθει στην Ελλάδα για εξετάσεις και υπογραφές, ώστε να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερο με την υπόλοιπη ομάδα.

Από κει και έπειτα, όταν οι Πειραιώτες «κλείσουν» και τυπικά το θέμα του Ντίας, σειρά θα πάρει ο τερματοφύλακας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα χέρια τους αρκετά ονόματα, εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις και παρά το γεγονός πως κάποιοι έχουν ξεχωρίσει, ακόμη δεν υπάρχουν τελικές αποφάσεις.