Πόνσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ»

Δήλωση που προφανώς φανερώνει πολλά για τις προθέσεις του εν όψει της νέας σεζόν έκανε ο φορ της ΑΕΚ, Εζέκιελ Πόνσε. 

Ο Εζέκιελ Πόνσε για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και την… ΑΕΚ. 

Ο Αργεντινός φορ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ένωση ως δανεικός από τη Ρόμα δήλωσε ότι περνάει πάρα πολύ καλά στην ομάδα, αναφέρθηκε στην οψιόν που υπάρχει και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει «κιτρινόμαυρος» και μετά το καλοκαίρι. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova 

Για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-0: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και με τον τρόπο που παίξαμε. Τα γρήγορα γκολ μας έδωσαν ηρεμία και στη συνέχεια απλώς απολαύσαμε το παιχνίδι». 

Αναφορικά με το 3-5-2 και ότι έχει από πίσω του, τους Λιβάγια, Μάνταλο, Μπακασέτα: «Αισθάνομαι πολύ καλά όταν έχω τέτοιους παίκτες πίσω μου να με τροφοδοτούν. Μου δίνουν αυτοπεποίθηση και ξέρω ότι ο ένας δουλεύει για τον άλλο». 

Για τον τρόπο παιχνιδιού του: «Αυτό που νιώθω είναι ότι ο τρόπος του παιχνιδιού μου είναι να δουλεύω για την ομάδα. Βοηθώ τους συμπαίκτες μου όπως κι αυτοί εμένα. Έρχονται τα γκολ κι ελπίζω να συνεχίσω». 

Για το ενδεχόμενο παραμονής του στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι: «Υπάρχει μία οψιόν αγοράς. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Ο τρόπος που μου συμπεριφέρονται όλοι είναι απίστευτος. Περνώ πάρα πολύ καλά. Θα συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα και θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί». 

Για το αν έχει σκέφτεται τον τίτλο του πρώτου σκόρερ: «Είναι μία προσωπική μου επιθυμία και στόχος να βγω πρώτος σκόρερ. Θα προσπαθήσω να σκοράρω όσο το δυνατό περισσότερο και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Βασικός μου στόχος όμως είναι πάνω απ' όλα να βοηθώ την ομάδα».