Δώνης: ''Μετά τις γιορτές δεν είμαστε καλά''

Ο Γιώργος Δώνης εστίασε την ήττα από την Λαμία στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού, όμως ομολόγησε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλά.

Περίλυπος, αλλά ρεαλιστής εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λαμία, που βρήκε το τριφύλλι να χάνει με 1-0:

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν υποτονικοί. Δεν ήμασταν δυνατοί στις μονομαχίες και στις δεύτερες μπάλες. Ωστόσο είχαμε 3-4 ευκαιρίες για να προηγηθούμε, ενώ και η Λαμία είχε αντίστοιχα 2-3 δικές της. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, από την αρχή μπήκαμε καλά, όμως σε μία βαθιά μπαλιά δεν λειτουργήσαμε καλά και δεχθήκαμε το γκολ. Μετά είχαμε την υπεροχή, όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα.

Η μεγάλη ευκαιρία του Μακέντα δεν ήταν καθοριστική. Είχαμε και την φάση με τον Καμπετσή, με τον Γιόχανσον, με τον Μουνιέ στο 0-0. Είχαμε φάσεις, αλλά δεν ήμασταν δυνατοί στις μονομαχίες κι έτσι βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ από μία άσχημη αντίδραση σε μία βαθιά μπαλιά.

Σε μία διαδρομή δεν μπορείς να ξέρεις πόσα θα είναι τα άσχημα αποτελέσματα. Μετά τις γιορτές όμως δεν είμαστε καλά, για πολλούς λόγους, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε αυτό τώρα. Πρέπει να προπονηθούμε καλύτερα, να βρούμε ρυθμό, ώστε να επανέλθουμε».