Αποστολή με Μίσιτς, «πρώτη» για Γιαννούλη - Σβιντέρσκι

Στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή συμπεριλήφθηκε ο Γιόζιπ Μίσιτς. Πρώτη προπόνηση για τους Γιαννούλη - Σβιντέρσκι με τα «ασπρόμαυρα»...

Με νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ με φόντο το ματς με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πέλκας, Βέρνμπλουμ, Κάνιας και Κίτσιου λόγω τραυματισμών ενώ στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται κανονικά ο Λέο Μάτος, με τον Γιόζιπ Μίσιτς να συμπεριλαμβάνεται στους «εκλεκτούς» του προπονητή του, λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ουσιαστικά με μόλις μία προπόνηση μετά το ματς με τον Πανιώνιο, o ΠΑΟΚ αλλάζει διοργάνωση, αλλά διατηρεί τη νοοτροπία νικητή προκειμένου να περάσει το εμπόδιο της Παναχαϊκής και να συνεχίσει χωρίς απώλειες και την πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας είχε δουλειά στην τακτική και τις στημένες φάσεις με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ετοιμάζει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό του 2-1, σκορ το οποίο καλείται ν’ ανατρέψει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λέο Μάτος που επιστρέφει από τιμωρία, καθώς και τον Γιόσιπ Μίσιτς , ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.  

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Κάνιας , Κίτσιου , Βέρνμπλουμ κι ο Πέλκας που δεν είναι 100% έτοιμος λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Ο Δημήτρης Γιαννούλης κι ο Κάρολ Σφιντέρσκι ενσωματώθηκαν στην ομάδα, με τον πρώτο ν’ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της συμμετοχής του στον αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Μίσιτς , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Μπαλογιάννης , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Λημνιός , Καρέλης , Άκπομ.