Αλλαγές με Κισσαμικό η ΑΕΚ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φρεσκάρει την ομάδα του για το αυριανό ματς Κυπέλλου. 

Μπορεί το 3-5-2 να λειτουργεί άψογα στα τελευταία δύο ματς για την ΑΕΚ, ωστόσο δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιείται μονίμως και ειδικά με τους ίδιους παίκτες.

Έχοντας, λοιπόν, στο μυαλό του πως έπονται συνεχή ματς πρωταθλήματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτίθεται να κάνει αλλαγές στον αυριανό επαναληπτικό των «16» του Κυπέλλου απέναντι στον Κισσαμικό στο ΟΑΚΑ (17:15). Έστω κι αν μετά το 1-1 στα Χανιά η ρεβάνς δεν είναι διαδικαστικού χαρακτήρα… 

Έτσι στο βασικό σχήμα αναμένεται να δούμε παίκτες όπως οι Τσιντώτας, Τσόσιτς, Σβάρνας, Κρίστισιτς, Αλμπάνης, Μπογέ, Κλωναρίδης και Γιακουμάκης. Αυτό που είναι ασαφές είναι αν θα διατηρηθεί το 3-5-2 ή θα επιστρέψει η «Ένωση» στο 4-2-3-1 που έπαιζε μέχρι πρότινος. 

Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Γαλανόπουλος και Γιαννιώτας, ενώ σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία και θα ανακοινωθεί η αποστολή. Πιθανότατα, πάντως, αρκετοί από τους «βασικούς» θα είναι σε αυτή, για να υπάρχει… ασφάλεια σε περίπτωση που δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε η ΑΕΚ ο επαναληπτικός της Τετάρτης.