«Όλες οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας ενδιαφέρονται για τον Βράνιες»

Ο ατζέντης του Όγκνιεν Βράνιες, μιλώντας σε βελγικό ΜΜΕ, υποστήριξε πως όλες οι μεγάλες ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον πελάτη του, ωστόσο, εκείνος επιθυμεί να παραμείνει στην Άντερλεχτ.

Η παρουσία του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ μόνο βέβαιη δεν πρέπει να θεωρείται μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα γύρω από τον Βόσνιο αμυντικό. Ο εκπρόσωπος του, Σρνταν Γέρεμιτς, μιλώντας, στο βελγικό «hln» υποστήριξε πως για τον πελάτη του υπάρχει ενδιαφέρον από όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, ωστόσο, εκείνος επιθυμεί να παραμείνει στον σύλλογο των Βρυξελλών και να αποδείξει πως αξίζει μία ακόμα ευκαιρία.

Συγκεκριμένα, ο Γέρεμιτς υποστήριξε ότι «Ο Βράνιες θα μείνει στην Άντερλεχτ μέχρι το 2022 εκτός και αν υπάρξει κάποια έκπληξη. Έχει συμβόλαιο ως τότε και εκείνος επιθυμεί να το σεβαστεί. Πρέπει, πάντως, να σας ενημερώσω πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Όγκνιεν από όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Παρ’ όλα αυτά, δεν επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα, θέλει να μείνει στην Άντερλεχτ και να αποδείξει πως είναι ένας παίκτης τοπ επιπέδου».

Πάντως, πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν πως μετά την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε ο Βράνιες προπονείται μόνος του και αυτό δεν αποκλείεται να είναι ένα μήνυμα προς τον παίκτη, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να υπάρξουν και νεότερα καθώς οι «μωβ» θα παρουσιάσουν νέο μεταγραφικό απόκτημα και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα απαντήσει και σε ερωτήσεις για τον Βόσνιο.