Επιμένουν για Περέιρα και ΑΕΚ οι Πορτογάλοι

Νέο δημοσίευμα από τη «Record» θέλει την ΑΕΚ να παραμένει στο κόλπο για τον Ματέους Περέιρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου ακραίου που αγωνίζεται ως δανεικός στη Νυρεμβέργη από τη Σπόρτινγκ, είχε έρθει στο προσκήνιο της ΑΕΚ πριν λίγες ημέρες. Στην Πορτογαλία ωστόσο συνεχίζουν να εμπλέκουν την Ένωση με τον 22χρονο εξτρέμ, με τη «Record» να υποστηρίζει ότι ο παίκτης ενδέχεται να αποχωρήσει από τη Γερμανική ομάδα. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: 
«Η ΑΕΚ θέλει τον δανεισμό του Βραζιλιάνου (έχει και Πορτογαλική καταγωγή) . Ο ελληνικός σύλλογος ενδιαφέρεται να ενισχύσει την επίθεσή του και βλέπει τον Περέιρα ως μία καλή επιλογή, για να δώσει μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα.

Βέβαια ο παίκτης είναι δανεικός ως το τέλος της σεζόν στη γερμανική Νυρεμβέργη και μία πιθανή αποχώρησή του τώρα από εκεί εξαρτάται πάντοτε από τους Γερμανούς. Ο 22χρονος, Περέιρα, βρίσκεται στη Νυρεμβέργη από την αρχή της σεζόν, ωστόσο μόλις πρόσφατα άρχισε να αποτελεί βασική επιλογή.

Όμως ο παίκτης δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος στη Γερμανία και ενδέχεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, εφόσον παρουσιαστεί μία καλή ευκαιρία για όλες τις πλευρές. Εκτός από την ΑΕΚ, ομάδες από την Τουρκία, ενδιαφέρονται επίσης, για τον Περέιρα».