«Όποια ομάδα θέλει τον Ίγνκασον, ας κάνει πρόταση»

Την δική του απάντηση για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τον Σβέριρ Ίνγκασον έδωσε ο προπονητής της Ροστόφ, Βαλερί Κάρπιν.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ρωσική ομάδα με φόντο τον 25χρονο διεθνή Ισλανδό αμυντικό, Σβέριρ Ίνγκασον.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε επαφές, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να... ψάχνονται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαντάζει μια εξαιρετική επιλογή για το κέντρο της άμυνας τόσο τη φετινή χρονιά όσο και για τα επόμενα χρόνια.

Πρόκειται βέβαια για αρκετά περίπλοκη υπόθεση δεδομένου πως η τιμή εκκίνησης του ποδοσφαιριστή ξεκινάει από τα τέσσερα εκατ. ευρώ με τον Ίνγκασον να θεωρείται εκ των κορυφαίων στόπερ του ρωσικού πρωταθλήματος.

Δεν είναι τυχαίο πως στο παιχνίδι απόκτησής του έχει και μπει και η Ζενίτ, αλλά και η Κράσνονταρ, με τον προπονητή της Ροστόφ να τοποθετείται ξεκάθαρα στην ερώτηση για το «Αν είναι αλήθεια ότι η Ροστόφ θα παραχωρήσει τον Ινγκασον;», με τον ίδιο να απαντάει πως: «Δεν έχω ιδέα. Όποια ομάδα θέλει να αγοράσει τα δικαιώματά του, ας κάνει πρόταση και θα το σκεφτούμε».