Ο Γενάρης ήταν πιο... γλυκός για τον Πλατέλλα!

Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, ενίοτε υπάρχουν και οι δεύτερες ευκαιρίες. Κι αυτή η δεύτερη ευκαιρία, έκλεισε το…μάτι στον Βαγγέλη Πλατέλλα και τον πήρε μαζί της!

Το περασμένο καλοκαίρι και λίγες ημέρες μετά τον κρητικό «γάμο» με τον ΟΦΗ, κινέζικες «σειρήνες» ήχησαν στα αυτιά του 30χρονου μεσοεπιθετικού.

Η Ζεϊάνγκ Γιτένγκ προσέφερε ένα άκρως δελεαστικό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή και 100.000 € στον ΟΦΗ για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Ωστόσο η ομάδα του Ηρακλείου απέρριψε χωρίς δεύτερη κουβέντα εκείνη την κινέζικη προσφορά και έτσι ο παίκτης δεν μπήκε στη διαδικασία της μετακόμισης στο εξωτερικό για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Έξι μήνες αργότερα, ο ΟΦΗ έκανε αποδεκτή την πρόταση (50.000 €) της Νέφτσι Μπακού και ο Πλατέλλας ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 χρόνου με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας.

 Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Αττάλεια της Τουρκίας κι αφού πέρασε την Τρίτη (22/1) απ΄όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, το επόμενο βήμα θα είναι να «κλειδώσει» το deal και να αγωνιστεί ο στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που θα δώσουν οι Αζέροι την ίδια ημέρα επί τουρκικού εδάφους.