Κλείνει Λοντίγκιν ο Ολυμπιακός!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Οι Ερυθρόλευκοι, όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, έψαχναν τον τερματοφύλακα που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον παραγκωνισμό του Ανδρέα Γιαννιώτη και, όπως όλα δείχνουν, τον βρήκε.

Ο λόγος για τον διεθνή Ρώσο κίπερ Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος πέρασε πριν από λίγη ώρα τα ιατρικά τεστ και οσονούπω υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Τον Λοντίγκιν τον έχουμε ξαναδεί στα μέρη μας με τη φανέλα της Ξάνθης προ 7ετίας, ενώ ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης από το 2013.