Ο Λιβάγια ξεπέρασε τον... Μάρκο

Στα 11 γκολ έφτασε ο Μάρκο Λιβάγια και ξεπέρασε την περσινή του επίδοση, που ήταν η πιο παραγωγική της καριέρας του.

Μπορεί να έχει περάσει πολλά φέτος ο Μάρκο Λιβάγια. Μπορεί να χρειάστηκε να φτάσει ο Φλεβάρης και να επιστρέψει ο Μανόλο Χιμένεθ, για να βρει ξανά ο Κροάτης φορ το χαμόγελο του. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να παράγει στην ΑΕΚ… αριθμούς, που δεν είχε ποτέ ξανά στην καριέρα του.

Με το γκολ που πέτυχε ο Λιβάγια απέναντι στον Λεβαδειακό, έφτασε συνολικά τα 11 φέτος σ’ όλες τις διοργανώσεις. Κάτι που σημαίνει πως ξεπέρασε κατά ένα τέρμα, την περυσινή του συγκομιδή, η οποία και ήταν η καλύτερη της καριέρας του. Και ακόμα έχει μπροστά του εννέα ματς για το πρωτάθλημα και τουλάχιστον ένα για το κύπελλο.

Ο Λιβάγια πέρυσι είχε πετύχει οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα και δυο στην Ευρώπη. Φέτος μετρά ήδη έξι στο πρωτάθλημα, τέσσερα στο κύπελλο και ένα στην Ευρώπη. Έχει ήδη ξεπεράσει την περυσινή επίδοση. Και το πιο σημαντικό είναι, πως πλέον ο Λιβάγια αισθάνεται και πάλι καλά ψυχολογικά.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, η επιστροφή του Χιμένεθ, έφερε και πάλι το χαμόγελο στον Κροάτη επιθετικό. Μάλιστα ο Λιβάγια μετά το ματς με τον Λεβαδειακό τόνισε πως «τώρα ξεκινά η δουλειά του Χιμένεθ», δίνοντας τον στίγμα για τη συνέχεια και για τον ίδιο, αλλά και για την ΑΕΚ.