Χωρίς τον Αλαφούζο η πρωτοχρονιάτικη πίτα

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού θα κόψει το βράδυ της Τρίτης την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, δίχως τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού κόβει την το βράδυ της Τρίτης την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, αλλά στην εκδήλωση της ομάδας δεν πρόκειται να παρευρεθεί ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Γιάννης Αλαφούζος. 
Ο Αλαφούζος άλλωστε έχει να δώσει το «παρών» σε ανάλογη περίσταση από το 2014, συνεπώς δεν συνιστά ιδιαίτερο γεγονός η μη παρουσία του, ασχέτως εάν τη φετινή αγωνιστική περίοδο η γενικότερη στάση του δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, όταν είχε κηρύξει στάση πληρωμών και δεν έδειχνε το παραμικρό ενδιαφέρον για το ποδοσφαιρικό τμήμα ακόμα και στα βασικά πράγματα. 

Μετά την προπόνηση της Τρίτης τα στελέχη, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα βρεθούν σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας προκειμένου να κόψουν την πίτα και να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές όλοι μαζί που σίγουρα είναι χρήσιμες στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.