Άκπομ: Η μεγάλη ελπίδων των «Super Eagles»!

Ο 23χρονος φορ του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να δεχθεί την πρώτη πρόσκληση από την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, με τον Τύπο να τον χαρακτηρίζει ως τη «μεγάλη ελπίδα των Super Eagles»!

Ο Τσούμπα Άκπομ μπορεί να έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Λονδίνο, αλλά η καταγωγή του είναι από τη Νιγηρία, με τον ίδιο να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της χώρας των γονιών του.

Ο διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Αγγλίας επιθετικός του ΠΑΟΚ, φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως δεν πρόκειται να βρει την ευκαιρία του στα «Λιοντάρια», με την απόφαση του να καταλήξει στην Εθνική Νιγηρίας να είναι μονόδρομος. Και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε ενδιαφέρον, όμως τότε η Άρσεναλ δεν του το είχε επιτρέψει, θέλοντας ο παίκτης να πάρει μια ευκαιρία στην Εθνική Αγγλίας.

Όπως αναφέρεται σήμερα στον Τύπο της Αφρικανικής χώρας, ο Άκπομ υπολογίζεται για το Κόπα Άφρικα 2019, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Αίγυπτο, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Νιγηρίας, Γκέρνοτ Ρορ, να σημειώνει εδώ και καιρό ότι ο 23χρονος επιθετικός θα έχει την ευκαιρία του να βρεθεί στις κλήσεις αν συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια με την ομάδα του, κάτι που τώρα συμβαίνει στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται να βρεθεί για πρώτη φορά ενόψει των αγώνων με τις Σεϊχέλες και το φιλικό παιχνίδι με την Αίγυπτο.