Θα ζητήσει συνάντηση με ΚΕΔ

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για τα σε βάρος τους διαιτητικά λάθη στο πρωτάθλημα.

Προβληματισμός επικρατεί στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τα συχνά διαιτητικά σφάλματα σε βάρος του τριφυλλιού στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ έχει επιλέξει να μην σχολιάζει επισήμως τις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επεξεργάζεται τρόπους αντίδρασης.

Τη Δευτέρα (11/2), ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε συνεννοήσεις με τα διοικητικά στελέχη, προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες ενέργειες τους. Πάντως, σε πρώτη φάση, δεν πρόκειται να επηρεαστεί η πολιτική της μη έκδοσης ανακοινώσεων κατά των διαιτητών, αφού εκτιμάται ότι δεν θα προκύψει κάποιο ουσιαστικό κέρδος από τη μεταβολή της.

Άλλωστε, από την αρχή της σεζόν ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης έχουν ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο και τη διοίκηση να αποφευχθούν οι επίσημες τοποθετήσεις για τους διαιτητές. Οι επικεφαλής της ομάδας θεωρούν ότι οι συνεχόμενες διαμαρτυρίες προσφέρουν άλλοθι στους ποδοσφαιριστές και επουδενί πρέπει να επιτραπεί κάτι τέτοιο.

Προς το παρόν, στον Παναθηναϊκό προτιμούν να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους μέσω των θεσμικών διαύλων. Στις επόμενες ημέρες, αντιπροσωπεία του τριφυλλιού αναμένεται να επισκεφτεί τους αρμόδιους στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ, προκειμένου να εκθέσει τους προβληματισμούς της και να ζητήσει πιο προσεκτικούς ορισμούς ρέφερι στις εναπομείνασες αγωνιστικές.