Μπογέ: «Να πλησιάσουμε τη δεύτερη θέση»

Ο Λούκας Μπογέ δεν ξέρει πώς θα είναι ακριβώς το κλίμα στο Καραϊσκάκης για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το κλίμα στην ομάδα:
"Είναι πολύ καλό. Πάντα ήταν καλό το κλίμα στα αποδυτήρια και έτσι συνεχίζει να είναι και τώρα. Είχαμε κάποια θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και όλα είναι μια χαρά"

Για τον Μανόλο Χιμένεθ:
"Η αλλαγή συνήθως βοηθάει και είναι καλό που ξεκινήσαμε με θετικό αποτέλεσμα. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό σαν προπονητής, προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τους παίκτες και να αποκομίσει το καλύτερο. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να βοηθήσουμε την ομάδα".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
"Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα για να πλησιάσουμε τη δεύτερη θέση. Δεν έχω μιλήσει πολύ και δεν ξέρω πώς θα είναι ακριβώς το κλίμα στο Καραϊσκάκης. Σε ένα ντέρμπι πάντα μπαίνεις για να νικήσεις και τώρα έχει διπλή σημασία λόγω της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης και φυσικά του αντιπάλου".

Για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού:
"Είναι θετικό για εμάς τα δύο τελευταία αποτελέσματα του Ολυμπιακού. Αυτός ο αγώνας όμως είναι διαφορετικός γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη".

Για την τακτική που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ στο ντέρμπι:
"Έχουμε μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων και αυτό βοηθάει στην ψυχολογία. Έχουμε δεχθεί ένα γκολ στα οκτώ τελευταία ματς, η ομάδα στέκεται καλά, έχει καλή τακτική και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Δεν είναι μία ομάδα κόντρα στην οποία θα παίξεις με απλό ρυθμό και θα τη νικήσεις. Πρέπει να δώσουμε το 100%".