"Προσπάθεια προβοκάτσιας, δεν απαντάμε σε προκλήσεις"

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ανακοίνωση της υποστήριξε πως υπάρχουν ανώνυμες καταγγελίες για προσπάθεια προβοκάτσιας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και κάλεσε άπαντες σε εγρήγορση.

Σε μια ανακοίνωση - προτροπή προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού προχώρησαν οι ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου (16/2), ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για ανώνυμες καταγγελίες που αφορούν προσπάθεια προβοκάτσιας με φωτοβολίδα ευθείας βολής, την ανάγκη να βρίσκονται άπαντες σε εγρήγορση και εφόσον παρατηρήσουν κάτι περίεργο, να απευθυνθούν άμεσα στην αστυνομία ή τους άνδρες της εταιρείας φύλαξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Αύριο γεμίζουμε το Ναό του ποδοσφαίρου, για να ζήσουμε όλοι μια ποδοσφαιρική γιορτή.

Μετά από ανώνυμες καταγγελίες, για προσπάθεια προβοκάτσιας, με εκτόξευση φωτοβολίδας ευθείας βολής, ή αντίστοιχης ενέργειας, όλοι οι φίλαθλοί μας πρέπει να είναι σε εγρήγορση.

Έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, για να προστατεύσουμε την ομάδα μας, από οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια και δεν απαντάμε σε πιθανές προκλήσεις.

Αν παρατηρήσετε οτιδήποτε, που μπορεί να χαλάσει τη γιορτή του ποδοσφαίρου, απευθυνθείτε άμεσα στον πλησιέστερο άνδρα της εταιρείας φύλαξης, ή της ΕΛ.ΑΣ. για να το αναφέρετε.

Χαιρόμαστε το παιχνίδι και προστατεύουμε την ομάδα μας, το γήπεδο και την ακεραιότητά μας!"