''Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν παιχνίδια χωρίς αύριο''

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης, ο τεχνικός των «πράσινων», Γιώργος Δώνης τόνισε πως ο στόχος του φετινού Παναθηναϊκού είναι να βελτιώνεται διαρκώς και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν παιχνίδια χωρίς αύριο.

«Έχουμε μια καινούρια ομάδα και δεν υπάρχουν για εμάς παιχνίδια χωρίς αύριο. Δεν μας ενδιαφέρει η βαθμολογική μας θέση, ακόμα και στα κακά διαστήματά μας ο στόχος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά που κάνουμε και να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Σήμερα είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας μας δημιούργησε προβλήματα στο δεύτερο αλλά παρ΄όλα αυτά θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Έχουμε διάφορα αγωνιστικά προβλήματα αυτό τον καιρό. Σήμερα τα πήγαμε καλύτερα. Η βελτίωση θα έρθει μέσα από την ομαδική λειτουργία», είπε αρχικά ο Δώνης.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει προσμονή αναφορικά με τα ντέρμπι που έρχονται, είπε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει υψηλό iq και ξέρει ότι στόχος μας είναι να βρισκόμαστε διαρκώς στο σωστό επίπεδο».