Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ με «πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό» (βίντεο)

Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο χθεσινό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοίμασε και παρουσίασε την παρακάμερα της αναμέτρησης.

Ο Δικέφαλος πέρασε χθες από την Ριζούπολη κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και παρά το γεγονός ότι άρχισε με μείον δυο, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να αποθεώνει τους παίκτες, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το παρασκήνιο της νίκης στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης για την 21η αγωνιστική της Super League Σουρωτή από την παρακάμερα του PAOK TV.

Τα πάντα είχαν κριθεί στο 9′. Το μαγικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ, η εξαιρετική εμφάνιση και η αποτελεσματικότητα των παικτών οδήγησαν σε μία άνετη επικράτηση που συνδυάστηκε με όμορφο θέαμα και πέντε γκολ.

Η παρακάμερα του PAOK TV ήταν εκεί και κατέγραψε το παρασκήνιο του αγώνα στη Ριζούπολη, το οποίο σας παρουσιάζει σε ένα αποκλειστικό βίντεο.

Το ζέσταμα, η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας, οι αντιδράσεις πάγκου, εξέδρας και παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα και η αποθέωση στο πρόσωπο, το πάρτι γενεθλίων και το… σκουφί του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Δείτε το βίντεο του PAOKTV