Τον «λύγισε» η Τότεναμ, τον αποθέωσαν χιλιάδες

Η Κ19 του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τούμπα από την Τότεναμ με 0-1, παίζοντας με 10 παίκτες για μια ώρα κι αποκλείστηκε στους 32 του UEFA Youth League, ωστόσο οι πιτσιρικάδες του Πάμπλο Γκαρσία γνώρισαν την αποθέωση από περίπου 12.000 οπαδούς του Δικέφαλου που συνέρρευσαν στην Τούμπα για να δουν από κοντά την ομάδα τους. 

Παραστάσεις από το κορυφαίο γήπεδο και μάλιστα μπροστά σε μια γεμάτη κατά το ήμισυ Τούμπα απέκτησαν οι μικροί του ΠΑΟΚ, που υποδέχθηκαν την Τότεναμ για τη φάση των 32 του UEFA Youth League κι έζησαν ατμόσφαιρα από το κορυφαίο επίπεδο!

Οι Άγγλοι πήραν τη νίκη με 0-1 με γκολ του Λίονς-Φόρστερ από τη μικρή περιοχή (12'), με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να μένουν με αριθμητικό μειονέκτημα στο 33', όταν ο Τσιγγάρας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και να παλεύουν ως το τέλος, δίχως τελικά να κατορθώσουν να φέρουν το σκορ σε ισορροπία.

Ο Λύρατζης και ο Τζοβάρας έχασαν τις δικές τους καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος, ωστόσο τα «σπιρούνια», που είχαν και δοκάρι στο 70' με τον Ρόουλς κατάφεραν να διαχειριστούν το προβάδισμα, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περίπου 12.000 οπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» στο γήπεδο.

Έτσι ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης, όμως η ξεχωριστή εμπειρία που έζησαν οι ποδοσφαιριστές του αποτέλεσαν σίγουρα κέρδος ενόψει της συνέχειας της προσπάθειάς τους να αναδειχθούν επαγγελματικά.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (81’ Μανιώτης), Χατζηστραβός ( 84’ Μελετίδης), Δούμτσης (46’ Τζοβάρας), Γκαργκαλατζίδης (76’ Πουρνάρας), Γαϊτανίδης (84’ Πανίδης).

Τότεναμ (Τ. ΜακΝτέρμοτ): Όστιν, Χίντς, Κίρκεν, Γουάιτ, Εγιομά, Λίονς-Φόρστερ, Ρόουλς, Όκλει-Μπουθ (90+2' Οκεντίνα), Μπένετ (87’ Κλάρκ), Σασούα, Γουόλκοτ (67’ Μαγκομά).