Πηγαίνει σε γναθοχειρούργο ο Ινσούα

Ο Εμμάνουελ Ινσούα θα ήθελε να αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη, αλλά η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν το επιτρέπει. Πάντως, ο Αργεντινός αριστερός μπακ-χαφ πονάει λιγότερο στο χτυπημένο ζυγωματικό και αισιοδοξεί ότι θα προλάβει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Όπως και να έχει, ο Ινσούα θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα στα πρώτα παιχνίδια.

Προκειμένου να προμηθευτεί την κατάλληλη θήκη που θα είναι προσαρμοσμένη στο πρόσωπο του, ο ποδοσφαιριστής θα επισκεφτεί την Τετάρτη ειδικό γναθοχειρούργο, που θα μετρήσει τις διαστάσεις του. Φυσικά, ο ιατρός θα εξετάσει τον Ινσούα και θα ελέγξει την αποκατάσταση του τραυματισμού του. Ο 28χρονος αμυντικός γυμνάστηκε ατομικά την Τρίτη (19/2) και το ίδιο αναμένεται να κάνει στην προπόνηση της Τετάρτης (20/2), ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Κατά τ' άλλα, στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (19/2) οι ποδοσφαιριστές άρχισαν με προθέρμανση,συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Η προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει στις 11:00.