Οι... υποψήφιοι του Μαρτίνς για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αλλαγές στο αρχικό σχήμα του κόντρα στη Ντινάμο Κιέβου την Πέμπτη, στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να περάσουν στους «16» του Europa League.

Οι αναγκαστικές ως επί το πλείστον απουσίες του Ολυμπιακού, αναγκάζουν αυτή τη φορά τον Πέδρο Μαρτίνς να διαφοροποιήσει τα πλάνα της αρχικής ενδεκάδα της ομάδας του ενόψει Κιέβου. Το βράδυ της Πέμπτης, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν στο Ολιμπίνσκι τη ρεβάνς της φάσης των «32» του Europa League απέναντι στη Ντινάμο, μετά το 2-2 του Καραϊσκάκη και φυσικά θα ψάξουν γκολ αν θέλουν να έχουν πιθανότητες πρόκρισης.

Ακόμη απομένει η προπόνηση της Τετάρτης πριν ο Πορτογάλος τεχνικός φιξάρει τα πλάνα του, ωστόσο κάποια πρώτα δεδομένα μπορούν να καταγραφούν όσον αφορά στους 11 που θα ξεκινήσουν στη μάχη της πρόκρισης.

Κάτω από τα δοκάρια ο Ζοζέ Σα δεν... κουνιέται, ενώ η διαφαινόμενη επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στην αποστολή σημαίνει ότι οι πιθανότητες για το δεξί άκρο της άμυνας είναι μοιρασμένες στο 50-50 μεταξύ του Νορβηγού και του Τοροσίδη. Αντίθετα, ο δεξιός μπακ στα τελευταία δύο ματς, Γιασίν Μεριά, μετατοπίζεται ένα κλικ προς τα μέσα, ως δεξιός στόπερ δίπλα στον Σισέ, λόγω του τραυματισμού του Βούκοβιτς. Στα αριστερά, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει και πάλι ο Τσιμίκας.

Από εκεί και μπροστά, τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Με τον Καμαρά τιμωρημένο, το δίδυμο Μπουχαλάκη – Γκιγιέρμε είναι το λογικό και αναμενόμενο, ο Φορτούνης θα είναι επιτελικός, με τους Ποντένσε και Ντίας να είναι τα μεγάλα φαβορί για τους εξτρέμ αν και υποψηφιότητα θέτει και ο Μασούρας. Ο φορμαρισμένος Χασάν πάλι, δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα και θα συμπληρώσει το αρχικό σχήμα.