Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Τσιγκρίνσκι

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν μπήκε ούτε σήμερα σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Ουκρανός στόπερ δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, καθώς και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα.

Ο Τσιγκρίνσκι θυμίζουμε πως είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά πριν το ματς ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη 18αδα την τελευταία στιγμή.

Έτσι, δεδομένου του ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται το Σάββατο με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, και με μια προπόνηση ακόμα να απομένει, ο Ουκρανός αμυντικός στοχεύει πλέον να είναι έτοιμος για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τρίτη, όπου η Ένωση θα επιδιώξει να σφραγίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Όσον αφορά τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος χθες είχε προπονηθεί ατομικά, σήμερα δεν συνέχισε το ίδιο πρόγραμμα, ακολουθώντας θεραπεία. Αντίθετα ο νεαρός Φοίβος Μπότος επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή ορίστηκε για το απόγευμα στις 18:00 και έπειτα θα ανακοινωθεί και η αποστολή από τον Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.